Mit kell tudni a Főnix Kártyáról?

 

A Főnix Kártya, egy intelligens, NFC chippel is ellátott, több funkció lehetőségét magában hordozó, névre szóló kártya, amely a +Discount Közösségi Kedvezménykártya család tagja.

 

A Főnix Kártya tulajdonosai azonnali vásárlási kedvezményeket tudnak igénybe venni a Magyar Kedvezményhálózattal szerződött kártyaelfogadó helyeken (www.kedvezmeny.hu), jelenleg országosan több mint 1500 üzletben.

 

 

 Kik vásárolhatják meg a Főnix Kártyát?

 

Minden 14. életévét betöltött személy vásárolhat személyre szóló, nevesített Főnix Kártyát. Vállalkozások számára is van lehetőség a Főnix Kártya megvásárlására.

 

 

A Főnix Kártya éves díja:

A Főnix Kártya éves díja magánszemélyeknek 3 000 Ft, vállalkozásoknak 10 000 Ft. 
A kártya az adott naptári évben érvényes és  biztosít kedvezményes vásárlási lehetőséget. A Kártyaelfogadó Partnerek számára ingyenesen biztosítjuk a Főnix Kártyát.

 

 

Hogyan juthatok hozzá a Főnix Kártyához?

 

A kártya igénylőlap kitöltése után (interneten: , vagy személyesen az Ív Produkció Kft.irodájában (Debrecen, Vásáry István utca 4. fsz. utcafronti iroda), és az éves kártyahasználati díj megfizetésével lehet megvásárolni a Főnix Kártyát.

 

 

Meddig érvényes a Főnix Kártya?

A kártya az adott naptári évben érvényes és biztosít jogosultságot kedvezményes vásárlások igénybevételére. A kártya érvényességét minden évben meg kell hosszabbítani, melynek díja 3 000 Ft. A kártya érvényességét a kártya hátoldalára ragasztott matricával lehet ellenőrizni.  A kártya érvényességének lejárta előtt a kártyatulajdonsok értesítést kapnak.